Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heaven on earth...

 

is the touch of the gaze

in your eyes

where all the unsung

songs are yet to be heard 

 

 




Fri vers av SeXara
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-03 08:41



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En vacker kärleksdikt

och jag förtrollas av bilden...

den är magisk, i känsla och färg....
målar upp en plats i en tidlös tid...

precis som i fantasin.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara