Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolution

Att vara fin
känslosam
söt
hålla på sig

invänta telefonsamtal
uttrycka sig utan svordomar

sitta med benen ihop

att inte vara för mycket
att skratta lite lagom

Nu bryter jag mitt köns bojjor

Nu ska jag

Fisa
sitta bredbent
slåss
kolla porr
spela golf
dunka i ryggen
vara självklar
svära högt och tydligt
Skratta så mycket jag vill
ha sex när jag vill
klia mig var jag vill




FRIIIIIIIIIIIIIIII!




Övriga genrer av Malin Ringdahl
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-04 12:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad är frihet?
Att äckla sig?
2009-06-07

  Rolando Furioso
That's the spirit.
2009-06-05

  peter markurth
Nu bryter jag mitt köns bojjor


bra
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl