Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda drömmar


En röd klänning på en kvinna

En kvinna i en röd klänning

En kvinna ovanpå en röd klänning


En blå klänning på en kvinna

En kvinna i en blå klänning

En kvinna ovanpå en blå klänning


En kvinna under en kvinna

bland skimrande röda drömmar

där blåa hav skimrar




Fri vers av SeXara
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-03 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara