Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖRA PENSELDRAG


Nuets gråtande andetag
tidens sköra penseldrag
över omålade vita dukars
oskulsdfulla väntan
din halvnakna kropps lyster
och dina ögons förväntan
vill jag måla med mjuka drag
medan du andas genom min
mun och ser ödmjukheten
i min kärlek som är mitt
innersta mest sårbara jag




Fri vers av SeXara
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-03 19:03



Bookmark and Share


  PPQ
I love it
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara