Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heta hjärtan


Himlens röda blod
spiller sig över mina ord
när jag kläs av av heta
darrande händer
när jag går under av
kärlek när jag känner
aggressiv lust genom
din mun och tänder

Drick nuet

glädjen
sorgen
lyckan
smärtan

Drick nuet

leendet
tårarna
salt och sött
våra hjärtan
dunkande blod
hett och rött




Fri vers av SeXara
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-03 19:52



Bookmark and Share


  Ewa Flower
Så mycket passion i denna text, wow!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara