Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills döden skiljer oss åt

Pipen tystnar

Tyckte mig se dig

Tyckte mig höra ditt sista rop på hjälp

Nu är det bara jag kvar

Ensam i en sjukhussal

Farväl älskling

Kramar hårt min käpp i hand

Du var min livskamrat

Jag följer med dig

Älskling var är du?




Fri vers av Ad interim
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-03 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ad interim