Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter nu i Skövde, i mina morföräldrars hem och inser hur många minnen jag har knutna till den här platsen och hur allt förändrats sedan dess. En myckent sentimental känsla.


Det förflutnas palats

En fjärran närhet

tillbaka igen

här i en annan tid

minnen i varje vrå

en förbrukad plats i mitt liv

saknar det som en gång var

jag återvänder alltid hit

men här finns bara minnen kvar.




Fri vers av Ad interim
Läst 185 gånger
Publicerad 2009-04-13 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ad interim