Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkare

Det mörknar nu

Ljuset har börjat stängas ute

stora regnbågsringar runt mina lampor

en smärta i ögat

jag har länge vetat att det här skulle hända

tåget har börjat spåra ur

får ta vara på det sissta ljuset

förebereda mig på ett liv i mörker

Det är snart helt svart




Fri vers av Ad interim
Läst 301 gånger
Publicerad 2009-04-21 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ad interim