Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse

Har sett den i mina drömmar

hört skuggorna viska dess namn

jag längtar tillbaka

har aldrig varit där

stadens dunkla sken lyser den mörkblå himlen

staden där jag föddes

där jag levde

där jag dog

i mitt minnes träsk sedan länge försvunnen




Fri vers av Ad interim
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-04-13 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ad interim