Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans pussel


Ögonens sorg
kroppens låsta borg

Sinnenas mättnad
hjärtats trötta lättnad

när natten faller över
smärtans kaotiska pussel

ensamhet och stillhet
sårbarhet och tankar
utan undangömda smussel

då bitarna får falla på plats
och du får andas utan
att behöva ta sats




Fri vers av SeXara
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-03 21:39



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
FIN!!!
Men tänk om du skrivit att det var DU som fick andas.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara