Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavla med rörligt motiv

Alla stod en och en
helt tysta.
Det gick inte att se någon skillnad
på man eller kvinna
alla stod i samma klädnad.
Så öppnades sig en vägg
och ett ljus strålade emot dem
Den vackraste vy som någon
någonsin tidigare hade sett
framträdde framför dem.
Som på en given signal
började alla röra sig fram
mot ljuset.
En och en försvann ut
i det som såg ut att vara en tavla
med rörligt motiv.
Där ute i ljuset stod många
och väntade.
De som fått reda på
att nu skulle nya komma
och det var många som kände igen
de nytillkomna.
Är det så att dö
och vaknade upp
till en ny tillvaro.
Är det så det kommer att bli
vill jag gärna gå
när det är min tur.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-03 22:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och berörande, kan se
tavlan och det som händer
jag tycker om den här
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP