Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så simpel är jag fan inte!

För att komma in i mitt hjärta krävs
murbräckor
bergsklättring
och smidighet

men inte nån jävla nyckel!




Övriga genrer av I Reformed
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-04 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed