Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av att ha druckit för mycket kaffe

vänta, stopp, stanna
paus
spola tillbaks, jag hinner inte med
vart i helvete tog mitt liv vägen?

ångest eller inte
det gnager i bröstet
syrebrist
mina händer skakar
känslan av att ha druckit
alldeles för mycket kaffe

jag viskar;
"kan du bevara en hemlighet?"
du himlar med ögonen
en gest som i största allmänhet betyder
du kan lita på mig
"jag har inte druckit kaffe idag"




Fri vers av Wåkan
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-04 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wåkan
Wåkan