Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelhjärta

Jag tog emot dej
försiktigt
i mina kupade händer
för att inte skada
ditt pulserande
fågelhjärta

Du skrek
och mitt hjärta
gick i tusen bitar
på golvet
trampar vi oss
blodiga

Vi badar
i en flod av sorg
och längtar
efter något
som är
vackrare

Men jag tvivlar
inte finns det väl
någon som du
älskling?




Fri vers av Wåkan
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-05 00:08



Bookmark and Share


  sirène
Så skört och vackert
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Wåkan
Wåkan