Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot min vilja låter jag kärleken brinna

När du var stark
stod jag kvar
längst ner
i det bottenlösa mörka

Jag ville också vara stark
men jag misslyckades
jag är inte värd
något bättre

Du säger att du älskar mej
och går i tusen bitar
men jag kan inte hjälpa
att jag vill dö

Min kärlek
till mitt rakblad
är och förblir
levande

Men tro mej när jag säger
att det är mot min vilja
som jag låter
kärleken brinna




Fri vers av Wåkan
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-05 00:21



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Stark text!
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Wåkan
Wåkan