Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi flyr till ingenting

och i drogdimman kan du känna dig trygg
aldrig ensam
vi flyr till ingenting
ingenting
aldrig någonting
alltid ingenting
jag ska bli hon som försvann

och tystnaden är ihålig
så jag andas
trycker på delete




Fri vers av Wåkan
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-05 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wåkan
Wåkan