Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nätverk av trådar under blekvit hy

ett nätverk av trådar
pulserandes
under blekvit hy

och jag undrar
vrider mej galen

dansar dina
hjärnspöken
älskling?

det kryper
andas
under min hud

och jag undrar
vriden mej galen

viskar dina
demoner
älskling?




Fri vers av Wåkan
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-05 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wåkan
Wåkan