Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör som spindelväv efter en terrorattack

Alla vet
jag är skör som spindelväv
ett enda mentalt nederlag
ett enda jävla slag
och jag faller ihop som en skyskrapa
efter en terrorattack




Fri vers av Wåkan
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wåkan
Wåkan