Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din tomma hand

 

se

nu på din

tomma hand

handflatans tunna hud

                    

                              och vi andas ännu

 

hur

allt flydde från oss

spolades ut

i havet

 

                                   vi andas

 

vi

skulle kupat våra händer

för att hålla fast

 

vi

skulle båda

insett

den korta nattens sköra

ljus

 

                                   så lång

                                   är

                                  evigheten

 

                                         

                                    

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-04-06 21:56



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
GALANT!
2009-06-15

    ej medlem längre
Oh vad underbart skrivet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-04-10

  issac.a.m
Så fantastiskt bra skrivet! Och vilken underbar dikt!
2009-04-10

    Herr Ångest
Snyggt poetat!
2009-04-10

  Sladjana Zubcevic
"se

nu på din

tomma hand

handflatans tunna hud



och vi andas ännu



hur

allt flydde från oss

spolades ut

i havet"
Vackert och mycket stark.
Du skriver helt fantastiskt!
2009-04-08

    wildrosen
ryser så enastående vacker..applåd
2009-04-08

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!!
2009-04-08

    sunnanvind
Vackert...andäktigt!
2009-04-08

  Suzy med punkterna
Poesi när den är som vackrast
2009-04-08

    onsdag
den va verkligen fin
2009-04-08

  papessa
en stor poetisk dikt och så mycket smärta jag kan känna i dessa rader, men ack så vackert framfört..kan bara säga ...aaahhh jag läser den om och om igen...
2009-04-08

  Manal
poesi.. jag njuter
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP