Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten tragikomisk ironi i en svår stund


Glesbygdslängtan

allt finns att uppbringa här ute i stugan

utom en yppig kvinna

vart håller hon hus

när hon som bäst behövs


frågor, frågor, frågor


säden står redan

färdig att skördas

ska den få stå för fäfot

ett sånt slöseri med resurser




Övriga genrer av Water VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-05 22:39



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Ser att det är länge sen du skrev denna men får ändå tankar som jag vill förmedla.

Får mig att tänka på de glesbygdsproblemen vi har här hos mig. Vi skapade ett nätverk oj vad härliga möten med människor det blev. Kanske något intressant. ;-))
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP