Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han sjöng vår sång

Så stilla nu i mitt hjärta

pulsen lugn och jämn

inga drömmar som stör

- ingen längtan drar mig

 

Dansade till vår sång

med ett hemligt leende

vid minnet av dina blickar

- ingen längtan efter dig

 

Nej, jag ångrar inget alls

inget av de steg jag tog

och alls inte de jag avstod

- ingen längtan finns kvar

 


 




Fri vers av desperado
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-06 00:57



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Finaste fina lugna harmoniska rader..kommer att tänka på edith piafs:no gret ..ja nu kan jag inte stava till det..fast jag läst franska en gång i tia..på svenska heter den allefall"jag ångrar ingenting"..
enormt vackert befriande!!
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado