Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 2009-04-06 kl 08.58 Några ord om svek.


Du var min vän.

Du var min vän
Jag gjorde allt i min makt för dig.

Du var min vän
Varför var jag tvungen att jaga dig?

Du var min vän
Varför ville du inte finnas för mig?

Du var min vän
Varför ville du inte lindra min smärta?

Du var min vän
Nu har jag förstått att du inte vill vara det längre...




Övriga genrer av Herakles
Läst 666 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-06 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herakles
Herakles