Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har redan brunnit


Kasta mig på sängen
och känn hur min kropp
vrider sig i refrängen

du är så nära

ur varje cell
när dagen förför
mörkret som
nalkas kväll

Slit sönder min blus
riv den av min heta kropp
tänd mig med ditt ljus

du är så nära

Visa inga hämningar
älska mig aggressivt
älska med mig utan
begränsningar

Ge mig vad jag tål
ty jag är Häxa
och har redan brunnit
på många bål

du är så nära

Bakbind mina händer
om du vill känna min
totala underkastelse

och min kropp ska
visa dig prov på
total bekräftelse

och mitt hjärta ska ditt bära 




Fri vers av SeXara
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-07 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara