Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 2009-04-07 kl 17.40 Orden räckte egentligen inte till. Men jag försökte i alla fall sätta ord på det...


Hennes beröring

När hon rör vid mig upphör min smärta.

När jag är i hennes famn kan ingenting skada mig.

När hennes fingertoppar letar sig fram över min hud, får min plågade själ änligen ro.

Ett liv utan hennes beröring är ett liv utan mening.




Övriga genrer av Herakles
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-07 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herakles
Herakles