Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför


Lekkamrat

Så matt, fattar du?
så galet, lekkamrat!

Destruktiv, jag?
Förklara, jag
känner mig bättre
än du, så det så!

Destrukriviteten,
visst, jag känner
honom väl,
behövs ingen
spegel.


Destruktiv, du!
Lekkamrat, så
mycket som borde
förtäljas, tyvärr!

Smärta, saknad
fuck, ok!
Accepterar, bubblan
sprack, leken
slut, lekkamrat.






Fri vers av Poppin
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-07 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poppin
Poppin