Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill somna hos dig

 

Jag vill bli väckt av dig
          och känna din hand
                om mitt bröst
     vill dela dusch och badlakan
             och sucka över att
                     kaffet är slut


   jag vill inviga mattan igen
       och se om bordet står bättre nu


           vill prova om sänggaveln håller
                      för det du byggt den för och
       äta de där hamburgarna du lovat
              att bjuda på


   jag vill dela vinet med dig
               och natten
           och värktabletterna dagen efter


   jag vill somna hos dig
           när morgonen visar sig



Övriga genrer av vimmelkantig
Läst 450 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-04-08 08:37



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-08-04

  Anders Perols
Längtansfull kärleksförklaring. Vackert skrivet.
2010-04-21

  Mr Lindemann VIP
Gullebra text som nojsar sig in i mitt medvetande
pockar in i mitt undermedvetna och lägger sig ned där
för att nå mig då jag är mogen för det
2009-12-22

  friheten
Så underbar skriven!
2009-04-09

  Blåbäret
en sådan nära mysig längtan om att dela och leva tillsammans...härligt
2009-04-09

  flickan i spann
Härlig läsning för min själ, tack!
2009-04-09

  john ekström
jag nickar instämmande, fint.
2009-04-08

  Suzy med punkterna
Längtansfulla rader. Mycket vackert.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig