Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uteslut inte dom som vill hjälpa dej må bra


Älska mej mest när jag minst förtjänar det....

Se på mej, låt mej dela din glädje ,din sorg, din plåga
Uteslut mej inte när allt jag vill är att lindra dina tunga tankar

Stäng inte dörren om dej, när jag ser hur dåligt du mår
Allt jag vill är att du skall må bra och vara glad

När du stänger dörren stänger du ute min kärlek
Min kärlek vill hålla om dej omsluta dej som läkande örter

låt mej få hjälpa dej bli må bra min vän, min kära vän
Låt oss göra vardagen till fest, till hopp, till tro, till kärlek

Låt oss måla världen ihop i alla kärlekens tänkbara färger
Låt oss fylla världen av alla kärlekens underbara tecken

Visst är ibland ensamhet att föredra det respekterar jag
Men stänger man ute kärlek, stänger man ute livet

Vi vandrar så kort på denna jord, ta vara på varje sekund
Imorgon kan livet vara borta, lev nu, var glad nu, var lycklig nu

När jag får ge dej av min kärlek växer min kärlek till dej
Stängs den ute förtvinar den sakta, snälla stäng mej inte ute

Allt jag vill är att du skall må bra och vara glad....




Övriga genrer av Glensan
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-08 18:59



Bookmark and Share


  Sturesdotter
du skriver ur hjärtat
ärligare ord kan man ej få
2009-07-09

    ej medlem längre
Underbar text och tillika bild!
2009-06-25

    ej medlem längre
Så intensivt livsbejakande och välvillig text till just välviljan,många är rädda för den-tror den är lurig och väntar på vinning-glädjande läsning för en annan man som vill väl.
2009-05-08

    sunnanvind
Härlig text där guldkornen är många!
2009-05-05

  En strimma av guld
Vilka fina ord och tankar du förmedlar. Känner igen Mig i att stänga helt för att smärta är så stor så jag inte kunnat ta emot den kärleken som jag så väl behöver och fick. När smärtan lindrats så har jag också kunnat ta emot.

Ge inte upp finns där när dörren öppnas igen och ge av all Din kärlek.

"Men stänger man ute kärlek, stänger man ute livet"
2009-04-14

  ~Leonardo~
..."för det är då som jag behöver det som bäst" ja den är bra.
om man öppnar sig för varandra..är hjälpen nära. fint skrivet om detta.
2009-04-08

  Suzy med punkterna
Mycket fint och ärligt skrivet till någon.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan