Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resten av dikten är gömd men en dag då botten ter sig ännu mer elastisk, då kommer ni få se den.


Kan man nudda botten så många gånger att man töjer ut den?


En gång skrev jag

"Hey
I know what it's like to be huge

To fill a whole room just by walking into it"







Jag trodde jag hade nått botten då.




Jag hade fel.





Övriga genrer av seriöst störd
Läst 704 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd