Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ise (aleyhi al-salam) = arabiska; Jesus (frid vare med honom)

 




Ise


Kärlek är en vit blomma
ännu ej utslagen
rodnande på insidan
av ljusets värme...

 

 




Fri vers av Seasons VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-10 02:21



Bookmark and Share


  Roula O
vackert!
2009-04-10

  Per Rydberg
Vacker kärleksmystik; något att tro på!
2009-04-10

  Carola Zettergren
Mycket vackert!!!!Applåder!
2009-04-10

    ej medlem längre
För en icke kristen som jag är detta spännande-du lyckas göra något med "Ise" så det vackra i sagan blir verkligt-snyggt och mycket mycket vackert!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP