Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilja


Och när vägen blir för smal,
då bron som burit oss över
visar sig vara alldeles för trött
och inte längre;
någonting att lita på
påminn mig då
Ifall jag inte redan ser
visa mig hem
Ta min hand och
vågar du verkligen släppa den helt?
När möjligheten finns
Det kan vara den sista av liljor
du strör på ditt golv




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-04-10 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon