Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nådens år

Det var i nådens år
det var i nödens år.
Många dog
döden tog ingen hänsyn
till rik eller fattig.
De rika försökte skydda sig
bakom höga murar.
Men när en gång döden vandrar
bland rika och fattiga
tar han ingen hänsyn till
vem du är.
Det var verkligen ett nödens år
i nådens år.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2009-04-10 17:50



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
känns som
digerdöden..
förflyttas
bakåt i tiden
Medeltid..
Intressant
känsla
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP