Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa


Ta min hand
dansa med mig

in i nattens
land

Här finns bara

Lek
och ömhet

Närhet
och kärlek

Längtans låga
när hettans plåga

njutningsfullt
och stämnigsfullt

när du är så nära
allt det du vill lära





Fri vers av SeXara
Läst 191 gånger
Publicerad 2009-04-10 19:28



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En skön dans lika innerligt het som smärtsamt plågsam när man dansar i ensamheten med längtan till sin älskade, suck...
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara