Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ardunia och kärleken


Ardunia förlorar sig
i andliga dimensioner
hon svävar allt högre
och känner doft av
magnolia och pioner
på sin pilgrimsresa
mot helheten
vet hon att sanningen
finns i medvetenheten
bortom mänskliga sinnen
och dunkla jordiska minnen

Bortom sin lånade kropp
är hon gränslös i sitt hopp
det finns mer bortom
jordiska murar
det finns lycka bortom
all rädsla som lurar
Hon är gränslös
och tidlös
mirakulös och
aldrig någonsin
föräldrarlös

Vägvisare av hennes sort
andas ljus i mörkret när
natten nalkas inom kort
Hon är kärlek
och ärlighet
sinnlighet och fri i
evighet






Fri vers av SeXara
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-10 20:06



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket bra andlig visdom i denna....

vackert att läsa.
2009-04-10

  flickan i spann
Texten andas hopp och andlighet, vacker att läsa
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara