Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekfull magi


Flickan som bär
magin i sin hand
ser brinnande himlar
bortom hav och land

Hon leker hon smeker
kvinnohud i sina drömmar
öppnar hjärtan som
hamrar som strömmar

Flickan som sitter under
en iskall månes stillhet
kastar trolldom i kärlek
och viskar ett hjärta brännhet





Fri vers av SeXara
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-04-10 21:35



Bookmark and Share


  ramsesII
varm och innerlig text.../
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara