Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom ihåg

kolla inte i backspegeln
och se på alla misstag du gjort
och de gånger du kände dig liten och dum
då blir du ledsen

se tillbaka
och minns de ljusa stunderna
då solen sken och havet var blått
då alla hjärtan var så stora och röda
och vi var så där glada som vi alltid vill vara




Fri vers av Mårten
Läst 633 gånger
Publicerad 2005-09-15 18:55



Bookmark and Share


  yoyyo
snyggt
:)
fin text
2006-01-26

    ej medlem längre
Vist och bra beskrivet! Fastnade speicellt för:

då solen sken och havet var blått
2005-10-26

    Agneta VIP
Tack för påminnelsen... behövs då o då.... :) Fint skrivet och så vist.
2005-09-17

  MaFilda
den här tycker jag om :) det är ungefär det jag försöker leva efter.

Gillar backspegel-metaforen. Det gör den mer modern.
2005-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Mårten
Mårten

Mina favoriter
Hör någon ?