Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning följer...


Mage.


jag har mage
att

har mage inatt
har mage likt
min mormor

hon har sina minnen på
sina minnen av
och sina minnen avskavda
på en tavla

i mitt vardagsrum

där finns bjälkar av ek
träd höga som föll
som bankades och märktes
aldrig
rätt eller fel
rak eller lång
avig eller rät

för att sedan bli till slätt tak.


jag har armar
förbarmar mig
och håller om
håller av

och älskar
många.


män och kvinnor
många människor
många sagor
religioner
och mord

mycket mod har jag
is

i magen.





Fri vers av Skosnöret
Läst 437 gånger
Publicerad 2009-04-13 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret