Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 2009-04-13 kl 06.40


Hålet i mitt bröst

Det fanns en tid då jag hade ett hjärta.

Ett hjärta fyllt av livslust och glädje.

Jag kan inte erinra mig hur det kändes att ha ett hjärta.

Smärtan är för överväldigande för att jag ska kunna minnas någonting alls.

Det enda jag har nu är en uppbruten bröstkorg.

Hur innandömmet av min bröstkorg än granskas, finns där inget hjärta.

Det enda som finns nu är ett hål.

Ett mörkt hål fyllt av tomhet.

De avslitna och blottade nervbanorna i min uppfläkta bröstkorg skriker ut sin smärta.

Skriken ljuder genom min kropp och piskar djupet av min tyngda själ.

Min själ som livet redan har trasat sönder.




Övriga genrer av Herakles
Läst 577 gånger
Publicerad 2009-04-13 06:43



Bookmark and Share


  Ninfa
Sinnes stark, efter att jag läst den hade jag fortfarande en känsla av tung sorg i mitt bröst. Samtidigt som en fråga av hur framtiden blev och hur du ser tillbaka på den tiden. Jag läste den flera gånger för att känna om jag förstod vad du menade. Tack
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Herakles
Herakles