Arkiv

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkiv




Slutna ögonlock

 


 


 


 


 


I en vit dröm
med slutna ögonlock lägger jag händerna på jorden
och känner rytmerna under dina steg
medan du klättrar upp mot dina toppar


 


Jag vill uppfånga en förnimmelse
som ropar efter dig
gång på gång
utan att du anar


 


i en vit dröm
med dragna gardiner runt om
står jag i ditt rum
instängd bakom mina pupiller
jag vill känna din bris när du söker efter mig
sekunderna innan jag vaknar


 


färgrika melodier faller som höstblad
jag lutar huvudet mot nordpolen
lyssna på en piano av is
jag vill känna på alla de rörelserna
du skapar


 


Jag vill viska


 Min ängel
Dra ner gardinerna
för solen vill vara vittne
ty
våren tycks
aldrig hinna med


Men jag säger
inget


 


Tiden är dyrbar




Fri vers av Marduk VIP
Läst 853 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-13 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fascineras och dras in i dina ord. Här finns en magi som säger så mycket mer än det skrivna ordet. Tack för en njutbar läsning!
2012-10-24

  ResenärGenomLivet VIP
Smekande skön önskan...
2012-09-25

  aol
så sant vackert skaldat, blev så berörd
2010-12-08

  Regn & Grus
Sann magi i ordform.
Fjäderlätta meningar som gör mig mållös!
Bara njuter det skrivna & bokmärker tyst.
2009-10-11

  ia VIP
du är en sann poet.
Vilka ord..
mållös!
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP