Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det vår igen. Vad händer egentligen med oss och våra möten? Vad händer Innuti oss vid möten med andra individer?


Vårtankar

I vårens värme ruttnar allting snabbare
I vårens värme börjar ägg att kläckas
I naturens famn av förruttnelse och återfödelse
rör vi oss mellan varandra.
Förbi.
Undvik möten som kan få oss sårade, så att
vårt inre barn ruttnar fortare.
Det inre barnet som hos många redan är dött
Mumifierat i minnen och ting.




Övriga genrer av Mika Boström
Läst 309 gånger
Publicerad 2009-04-13 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström