Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norra Klara, en minus


Jag har hittat min plats
att vara

När allt annat blåser Is
och tiden degraderats
till Dunkel gata

(med alldeles för många
mångalna människor)

vill jag vila
i de två kvadratcentimetrarna
den varma gropen hud
där livet alltid
pulserar

Strax ovanför din skjorta
Strax nedanför din hals.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 607 gånger
Publicerad 2005-09-15 21:35



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mmm så underbart härligt, där vill jag också vara..
2006-01-06

  frig
Mycket vackert och levande skrivet

jag gillar hur du använder versaler på en del ord, vare sig det ligger någon större tanke bakom det eller ej så ger det mig ett facsinerande intryck

den är stiligt uppbyggd och ordvalen är precis tillräckliga, varken för mycket eller för lite...
2005-09-22

  Rublev
underbar plats!
underbar insikt!

att vila i livets varma pulsgrop...
.
2005-09-17

  Tide
du skriver mycket vackert
2005-09-16

  vissla
!!
2005-09-16

  madinsane
som vanligt är du ytterst stark i dina sista rader..
'Strax ovanför din skjorta
Strax nedanför din hals'
är som fullträffar.
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia