Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspiration

är du medveten om att du sprider osynliga gnistor om dig, som gudagåvor som stundvis blixtrar i ögonen som får oss andra att tappa andan av förundran

av dig vill jag dricka
livets vatten

för att sedan famna dig om och om igen.../




Fri vers av ramsesII
Läst 223 gånger
Publicerad 2009-04-13 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ramsesII
ramsesII