Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en liten sorglig dikt.


Kan ett fjun?

Kan ett fjun bli älskat?
Kan ett fjun ha mod?
Kan ett fjun gå ensamt,
när dom andra bara drog?

Kan ett fjun va gulligt?
Kan ett fjun va sött?
Ska dom andra gråta,
när ett fjun är dött?




Fri vers av Tommy Nordin
Läst 437 gånger
Publicerad 2004-06-07 15:46



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
(5 p)
2005-03-08

  Svartvit dröm
jag gråter om ett fjun e dött...

-dö inte..!!! :'(

kramkram
2005-03-08

  Serafisk
Älskar den här dikten! Den är så otroligt söt! Heh heh, krääääm Baso -_^
2005-02-11

    MissSecret
ska dom andra gråta... fint skrivet... :D
2004-06-15

  Anette Blomberg
blir fjäder. Snart stoltserar du i hela skruden
2004-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Nordin
Tommy Nordin