Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam



Den här förbannade ensamheten

har ihjäl mig

Han kommer sakta smygande

om kvällarna

Jag kan inte hindra honom

Han sätter sig ute i soffan

och påminner mig ideligen

om hur jävla ensam

jag egentligen är

Jag hatar honom

och ibland så kommer han inte

på långa stunder.

kanhända går han förbi

ute på gården,

men han vågar sig inte upp

när jag känner mig stark

Synd bara att man inte jämt

är så stark

Min katt börjar bli riktigt

skicklig på att jaga iväg ensamheten

Vi pratar med varandra

och sover tillsammans

Vi hoppas båda två på

att vi står ut till vintern,

för vi vet att den här vintern

kommer ensamheten att frysa ihjäl

ute i snödrivorna




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-04-13 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP