Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är skriven om en tjej som bara lekte med mig. Den blev till slut en refräng i en raptext jag skrev, men här är originaldikten...


Gråter inga tårar

Jag gråter inga tårar.
det är du inte värd.
Finns en så kommer flera,
det är vad jag är lärd

Med tiden ska jag glömma,
med tid jag ska förlåta,
all ångest kommer krypandes,
när kinderna blir våta.




Fri vers av Tommy Nordin
Läst 489 gånger
Publicerad 2004-06-07 15:49



Bookmark and Share


  Manal
tycker om =)
2004-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Nordin
Tommy Nordin