Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långt borta

i frihetens land
vilar jag på en strand
naken
sandig och het under solen
värmen hon ger
går ut i minsta partikel
och varje gång HON rör mig
reagerar jag instinktivt
i frihetens land finns inga barriärer
utan lika naturligt som hon kysser mig
smeker hon mig lätt min flöjt
denna dag skall det brännas kött
sakta och mjukt oljar hon in min kropp
utan att tänka ens på konsekvenserna av att
vissa delar reagerar
men i detta frihets land har man inte lagt locket på
utan här uppmuntrar man kärlekens språk och här finns inga gränser för hur den ser ut
varför skulle det finns moraltanter från sverige här
Nej, för fan, nu går vi solar hjärtat…/





Fri vers av ramsesII
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-04-13 22:35



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-04-15

  Roula O
fint... :)
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

ramsesII
ramsesII