Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyg bort

i nattens sken kom en fågel och knackade
på min dörr
hon sjöng om längtan
vilket jag hade svårt att förstå
men jag öppnande och hon la sig ned/
i brist på hjärtats fågel
lät jag sången hon sjöng på förtrolla
mig tillfälligtvis
men det var en melodi
utan refräng och utan harmoni
hela mitt väsen
skrek bakut
så under nattens timmar och tidig morgon
slutade fågeln sjunga på min begäran
jag öppnande min dörr
och lät henne flyga vidare
kvar lämnade hon ingenting
förutom en ännu större längtan
till mitt hjärtas fågel




Fri vers av ramsesII
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2009-04-14 06:51



Bookmark and Share


  CJ
Underbart skrivet!
2009-04-19

  Sladjana Zubcevic
"kvar lämnade hon ingenting
förutom en ännu större längtan
till mitt hjärtas fågel"
Underbart skrivet!
2009-04-19

  Miss Mod
Väckt längtan, kan spränga gränser, fint skrivet.
2009-04-19

  Cosmic Johanna
En mycket vacker dikt med starka metaforer,

som jag känner så väl igen....

starkt, tacksamt läser jag dikten och ser en mening i den,

på ett djupliggande plan som jag flyger bort i:-)

applåder, denna bokmärkes.
2009-04-14

  Roula O
ljuvligt...gillas mycket!

"i nattens sken kom en fågel och knackade
på min dörr
hon sjöng om längtan"
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

ramsesII
ramsesII