Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlängtan

Jag vaknade denna morgon med en känsla,
att snart är den här.

VÅREN!

Som vi längtar och suktar efter var år.
Det finns väl inget som våren!

När saven stiger,
när bäcken springer fram ur berget.
När de första vårblommorna spirar ur den bruna jorden.

VÅREN

En upplevelse som vi kan känna inom oss,
en förändring, ljuset som blir starkare och klarare.
Värmen, som värmer vårat inre sinne,
våran själ.

VÅREN

Lukten av vår.
Att gå hand ihand med den käraste.
Ljuden av fåglarnas ljuva sång,
En kyss i morgonsolen.

VÅREN

I mitt hjärta,
I min längtan.
I mitt öga,
I min själ.

VÅREN

Jag lägtar efter våren med Din hand i min!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 337 gånger
Publicerad 2009-04-14 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria