Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Bakom skuggorna

 

jag lever

enbart i minnena

av ett liv som fanns

 

finns det något

bakom skuggorna

av minnena när

 

livet pågår någon annanstans

och utanför mig

bortanför mina fönster

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2009-04-14 10:49



Bookmark and Share


  Hans Christian
Glömde bilden; som passar perfekt till texten!
2009-04-14

  Hans Christian
Vemodigt och vackert vännen.
2009-04-14

  Erikjohansson
Denna var riktigt bra!
Passade mig perfekt tror jag!
Bra skrivet Ulla.
/Erik
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP