Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om våra minnen ska vi binda vackra kransar


Om vackra minnen

 

vackra minnen är

inte alltid till tröst men

de ska vårdas ömt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2009-04-14 16:12



Bookmark and Share


  * Ammi *
javisst är det så! fint vännen
2009-04-14

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-04-14

  Eva Langrath VIP
så sant så sant

Eva
2009-04-14

  Silverstjärnan
Så sant som skrivet.
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP