Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar dig

Om jag kunde ge dig
min hand genom molnen
och du mötte mig
med din
kunde vi leva på värmen i mellan oss
tills vi var tillsammans igen.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 144 gånger
Publicerad 2009-04-14 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin